Tangueros del Sur, Rosegården teaterhus, Teglverksveien 48 4632 Kristiansand
Konto:: 3000 30 96269/ SPING/ Vipps(Tango 29544)
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Tangoskolen med Nani 12. mars

Tangoskolen er et tilbud til nye dansere. Det planlegges mandager frem til påske, så får vi vurdere utover det. Det blir mulighet for drop-in, selv om vi ønsker at flest mulig følger hele kursrekken. Vi får med oss Nani (Mariana Gonzalo) som innleid instruktør 2 ganger, de resterende gangene vil noen av klubbens egne instruktører lede.

Tangoskolen, mandager fra 20:15 til 21:45, (dørene åpner 20:00)

Mandag 5/2       Interne instruktører Drop-in 100,-

Mandag 12/2     Nani (Mariana Gonzalo) (drop-in 200,-)

Mandag 19/2     Interne instruktører (Drop-in 100,-)

Mandag 5/3       Interne instruktører (Drop-in 100,-)

Mandag 12/3     Nani (Mariana Gonzalo) (drop-in 200,-)

Mandag 19/3     Interne instruktører (Drop-in 100,-)

Pakkepris kr 600,-                

For de som har deltatt på grunnkurs 2018: kr 500,- 

Klubben har tidligere år arrangert helgekurs, repetisjonskurs og langkurs. Vi har de siste årene hatt stor deltakelse og har kunnet gi et stadig bedre tilbud til nysgjerrige og nye dansere. Vår erfaring er at oppfølgingen etter kurs ikke fungerer så bra som vi skulle ønske. Det blir fort vanskelig når alle nivå fra nye og svært erfarne dansere skal øve sammen. Dette kan selvsagt være inspirerende, men også drepe en gryende vilje til å forsøke.Denne våren vil vi kombinere grunnkurs fordelt over to helger med langkurs eller "Tangoskolen" som planlegges mandager fra slutten av januar til påske. Vi håper at dette tilbudet vil bli en heidundrende suksess, eller i det minste være bra for en del av dere som nå starter for første gang og for de som har forsøkt litt tidligere.

På grunnkurs trenger vi at det går opp i par. På Tangoskolen og "drop-in" kan man møte uten dansepartner, så gjør vi det beste ut av det. Men vi trenger jo generelt at det er noenlunde balanse mellom førere og følgere i miljøet.

Veiledende tangonivåer.

(begynner/litt øvet): Du har gått på grunnkurs og har nettopp kommet i gang eller kanskje du vil friske opp din dans etter et lengre opphold.