Tangueros del Sur, Rosegården teaterhus, Teglverksveien 48 4632 Kristiansand
Konto:: 3000 30 96269/ Vipps(Tango 29544)
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
El Muro + support konsert, Lørdag 22. september 2018

Barbarossa Club & Scene

Vestre Strandgate 23, 4611 Kristiansand, Norway

arrangør: Tango Sosial ( eksternt arrangement) (og Fædrelandsvennen tilbyr rabatt i sitt fordeleprogram kr. 190,-)

El Muro er et norsk-argentinsk tangoband og har siden 2016 turnert verden rundt.

På deres debut i Sør-Amerika spilte de konserter for fulle hus i de kjente tangoklubbene La Viruta, Salón Canning, Usina del Arte og andre konserthus i Buenos Aires og Patagonia.

El Muro har i tillegg gjennomført regelmessige turnéer til Tyskland, og har opptrådt i Sveits, Italia, Holland, England, Danmark, Sverige, Tsjekkia og Norge. El Muro er også kjent fra norsk TV da de opptrådte i finalen av Norske Talenter 2018 med danseparet Cyrena Drusine & Steinar Refsdal.

El Muro samarbeider med noen av de ledende argentinske tangosangerene som Juan Villarreal, Chino Laborde, og Negro Falótico. Musikken deres er en blanding av argentinsk tradisjonell tango med elementer av jazz og moderne musikk. Med et særegent musikalsk uttrykk og en solid dose energi på scenen er de blitt et yndet band av både musikkelskere og tangodansere.Denne kvelden blir en fantastisk mulighet til å lene seg tilbake og nyte musikk av topp internasjonal klasse. Med på laget har El Muro en av Argentinas mest ettertraktede tenorer, Martin Alvarado.

VideoerNostálgico (Official Music Video) https://www.youtube.com/watch?v=-QyIz4XCltoMartin Alvarado - Saint Petersburg https://www.youtube.com/watch?v=HHqy0y6zqVYAsí se baila el tango (Official Music Video) https://www.youtube.com/watch?v=suC3IXg_BeAMalena - Norske Talenter 2018 https://www.youtube.com/watch?v=WJS8Izz_O8k

Artistene er:Martin Alvarado (vokal)Juan Pablo De Lucca (piano) Karl Espegard (fiolin)Åsbjørg Ryeng (bandoneón) Jon Åsnes (kontrabass)

(kopi fra facebook)