Tangueros del Sur, Rosegården teaterhus, Teglverksveien 48 4632 Kristiansand
Konto:: 3000 30 96269/ Vipps(Tango 29544)
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Grunnkurs og Tangoskole

Vi planlegger grunnkrus lørdag 29/2 og søndag 1/3 våren 2020

samt at vi planlegger oppstart av tangoskolen påfølgende mandag 2/3, og en rekke mandager fremover.

Det blir to muligheter til å starte med Tango hos oss våren 2020.

Helgen 29/2 - 1/3 har Nani, Mariana Gonzales helgekurs, dette er den perfekte innledningen til å delta på tangoskolen mandager fra 2/3 og utover våren. Dersom helgen ikke passer gir vi en mulighet til å starte også mandag 2/3 og 10/3, etter det vil det være vanskelig for helt nye å henge med.

Både helgekurset og tangoskolen er et godt sted å fortsette også for de som har forsøkt seg før, og som trenger starthjelp for å komme i gang igjen.

Nani har kurshelgen, inkludert mandagen 2/3, samt at hun kommer tilbake 2 mandager til i vår, det blir altså tilsammen 5 workshop med henne. Innimellom dette vil 4 av våre danser være instruktører på tangoskolen. Odd, Sissel, Toralf og Farzaneh er hyggelige og flinke og vil være utmerkede bidragsytere for å komme i gang.

Man kan melde seg på alene eller som par, normalt er ca halvparten par og halvparten individuelt påmeldt. Det er likevel slik at tango er pardans, vi er derfor avhengige av at det går opp i par på grunnkurset. Så for individuelt påmeldte må vi tilstrebe at det blir like mange førere (hovedsaklig menn) og følgere (kvinner) med på kursene, vanligvis betyr det noe venteliste for kvinner.