Tangueros del Sur, Rosegården teaterhus, Teglverksveien 48 4632 Kristiansand
Konto:: 3000 30 96269/ Vipps(Tango 29544)
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Flere og flere velger å utforske muligheten en privattime gir. Du danser med din partner eller med en instruktør, og får muligheten til å luke ut uvaner. Du får også anledning til å finne ut hvordan få til figurer du har lyst til å utføre, og til å få individuelle råd om hvordan forbedre din dans. Nani tilbyr privattime der 2 par deler timen, vi synes dette er like nyttig som individuell time. Prøv da vel! 

Tangokurset består av fire "workshops" i litt øvet og øvet nivå. Du bør ha gått ett eller flere grunnkurs og kanskje danset noen ganger etter det. Nani er en erfaren og dyktig instruktør som lett tilpasser undervisningen til deltakerens nivå, samtidig som hun utfordrer slik at elevene kommer videre i sine ferdigheter. Se programmet, meld deg på som par eller alene, vi prøver å danne par. De som ikke vi finner par til, får beskjed. Alle workshops er på Rosegården.


 

blir holdt av våre gode venner og utmerket dansere Britt Østerud og Harald Flodda fra Arendal tangoklubb! De skal følge opp Pablo og Constanzas kurs, men det blir en "practica" for alle.

Kom og delta dette blir bra!


Det blir grunnkrus lørdag 29/2, søndag 1/3 og mandag 2/3

samt oppstart av tangoskolen mandag 2/3, og 7 mandager utover.


Det er få plasser igjen! Pablo og Constanza er erfarne instruktører som har reist i hele verden med tangoundervisning og hatt nydelige presentasjoner.

De forteller: "Når vi underviser i Kristiansand vil vi tilby kurs i to nivåer: «intermediate» (litt øvet og øvet for oss) og«advanced» (videregående) Workshops (WS).

 


Vi danser på Cafè Mestizo annenhver tirsdag fremover.
Første gang tirsdag 14/1-20 kl. 20-22.
Kom gjerne før for en prat, kopp kaffe eller det du føler for. 
Miriam spiller for oss.


På Café Mestizo i Vestre Strandgate 41, (Jernbanekafeen).

Dørene åpner 19:00 og danser utover kvelden søndag.


Fredag 8/11 får Cafè Mestizo besøk av selveste Tabaré Leyton! (Les mer under)

Det blir konsert, fest og tangodans med DJ utover kvelden! Sett av kvelden og følg med på FB og hjemmesiden vår!!

Anslått konsertstart: kl. 20.00        Inngang: kr 150,- 

Dette er et samarbeid mellom Kristiansand Tangoklubb og Cafè Mestizo.


Lørdag 12. oktober kl 20 til ca kl 01.

To DJ'er spiller, innlegg om tangomusikk i spisepausen.

Ta med litt mat til felles bord.

Kursdeltakere som tar med mat går inn gratis :)

Er du på kurs men ikke har med mat? da koster festen 50Kr.

                                                                            Andre 150kr.


 

Onsdag 23/10 kl. 20.00 - 22.30 blir den første

av 4 onsdager med tango på Mestizo i høst.

Sjekk datoene under og sett dem av i bok di med en gang!

Miriam spiller dansemusikk for oss denne kvelden.

 


Høstens store kurshelg er kurs med Cyrena og Steinar som driver stedet «CS tango» i Oslo. Vi har sett paret opptre i konkurranse-programmet «Norske talenter» hvor de imponerte. De er dansere i verdensklasse ifølge juryen. C&S har et høyt performance nivå samtidig som de kan formidle danseglede og teknikk når de underviser. De er flinke til å gi hver kursdeltaker oppmerksomhet og individuell oppfølging.

I dag er "Melodi og Lyrikken" som er i fokus. Innsikt i elementene som musikken består av kan bedre vår mulighet til å uttrykke oss i dansen.

La Milonga en Rosegården ha vuelto 😊.

En la practica del domingo 1/9 el tema es: La melodía y el texto en la música. Dos temas muy interesantes para el bailarín que aspira a expresar con mas calidad el baile.Vi starter kl19 med en kort "practica" som denne søndagen skal dreie seg om kultur på dansegulvet. Milonga fra 20-22. Vi sees på tango!

Amigos del Tango: El dmingo 18/8 a las 19 hs en Rosegården reiniciamos la temporada con una práctica sobre "la cultura en la pista": consejos para disfrutar más de la milonga. Ven i participa!

 


Bli med på 9 mandagskvelder på Rosegården Teaterhus med den dyktige tangoinstruktøren Vidar Garlie og medhjelper Ragnhild Framnes.

Hyggelig og vennlig miljø.

Vidar har oppholdt seg i lange perioder i flere omganger i tangoens hjemby Buenos Aires og lært av de beste. Flott mulighet til å starte opp en ny hobby.

Vi starter mandag 2.september kl 20:15-22:00.