Tangueros del Sur, Rosegården teaterhus, Teglverksveien 48 4632 Kristiansand
Konto:: 3000 30 96269/ Vipps(Tango 29544)
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Det er 3 dokumenter i arkivet.
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<januar 2021><<
januar 2021
mtotfls
28293031010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
01020304050607

Den 10. juli døde Patricio Silva på sykehuset i Kristiansand.

Tangoklubben hadde fått en plass i Patricio og Cecilies sted, Café Mestizo. Da vi kom til Mestizo enten for å danse, høre tangomusikk eller på konsert var alt gjort klart og han hilste oss velkommen. Patricio og Cecilie skapte en annerledes plass i byen hvor kulturaktiviteter sto sentralt: gode konserter, solidaritetsarrangementer for Latinamerika, 8.mars feiringer, bøker til utlån, språkundervisning, m.m.

Patricio var kjent med tango fra hjemlandet Chile, han hørte og kommenterte musikken vi spilte på våre kvelder. For ham var tango ikke "bare" dans og musikk men også kultur.

"Tangueros del Sur", Kristiansand Tangoklubb minner Patricio Silva som en kulturpådriver og en venn.Våre tanker og varme hilsener går til Cecilie og deres barn og familie. 


Høstens store kurshelg er kurs med Cyrena og Steinar som driver stedet «CS tango» i Oslo. Vi har sett paret opptre i konkurranse-programmet «Norske talenter» hvor de imponerte. De er dansere i verdensklasse ifølge juryen. C&S har et høyt performance nivå samtidig som de kan formidle danseglede og teknikk når de underviser. De er flinke til å gi hver kursdeltaker oppmerksomhet og individuell oppfølging.Er vi opptatt av nivå?.Både ja og nei. Når vi har milonga (sosial dans) er det dansen som er viktig, og nivå blir underordnet. Når vi er på kurs eller øver så er det lettest med dansere på omtrent samme nivå.

Her følger en beskrivelse vi har fått fra Gunilla Rydén


Styret diskuterer tirsdagpraktika på styremøte 26 nov. og det er en del ulikt syn på aktiviteten. Dette kan ses som et uttrykk for at arrangementet ikke helt har funnet sin form. Det er heller ingen klare tanker om hva som er et godt konsept. Og så må jeg si at jeg er veldig gald i tirsdagene og har blitt en bedre danser som følge av bla det.

Syret tok forsåvidt ingen avgjørelses, men ga en åpning for å lete etter et konsept vi kan forsøke.

Min tanke da:

Vi tenker helt nytt

Vi tenker sentrum om vi kan finne lokaler

Hvilke samarbeidspartnere vil kunne være aktuelle

Vi kan "sette bort hele tirsdagen" dersom noen vil drive noe selv

Andre dager en tirsdagen kan vurderes, og det må heller ikke være fast hver uke.


Vi ønsker å invitere instruktører, DJ`er og evt. andre til en samtale om selve institusjonen og bruke av de ulike dagene og kursene.

Møte blir i store prøvesal (vårt vanlig rom) kl. 20:00 og en god time, så kan vi få danset litt etterpå.


Årsmøte 2018, Tangueros del Sur,

Dagsorden 14.01.18 1.

Konstituering.

Valg av møteleder, referent og underskrivere av protokoll.

2. Godkjenning av innkalling og dagsorden.

3. Årsberetning.

4. Regnskap.

5. Fastsetting av årskontingent. (forslag: ingen endring)

6. Vedtektsendring §12, §15 og §16

7. Valg.

Årsmøtet skal velge et styre bestående av leder og øvrige styremedlemmer (to medlemmer av det gamle styret står et år til). Det skal også velge revisor, valgkomité på 2 medlemmer og arbeidsgruppe på 4-5 medlemmer.

Forslag til: Nytt styre: Arbeidsgruppe: Revisor: Valgkomite:

Vedlegg: (legges ut under dokumenter på nettsiden)

Regnskap 2017 (ettersendes)

Valgkomiteens innstilling Vedtekter og forslag til vedtektsendringer

Velkommen!

Når årsmøte er ferdig blir det allmøte, med mulighet for å komme med innspill til nytt styret.  

Nytt styret tar et kort møte for å konstituerer seg.  

Milonga fra 20:00


Sebastian kommer nå tilbake og har kurs for oss de to siste helgene i oktober. Det blir grunnkurs for nye dansere og en rekke kurs, i både tango og milonga. I tillegg har vi flere milongaer, både på Rosegården og på Håndverkeren. Merk: vi gir 20% rabatt for påmelding innen søndag 1. okt.

 


Aktiviteten går opp, prisene ned og vi danser oftere enn før. Det er flere dansere enn på mange år, men antall betalende medlemmer har gått ned. Dette skyldes nok at vi helt har glemt å minne dere på medlemsavgiften. Litt på overtid altså: på tide å betale medlemsskapet for 2017?

Medlemskap 350,- pr år. (175,- for nye førstegang medlemmer ut høstsemesteret). Betal gjerne til konto 3000 30 96269, men vi tar Vipps (29544)


Kurs med Sebastian de la Vallina for de gode danserne. Tangoklubben ønsker å tilby noe som også gir de beste danserne noe å strekke seg etter. Kurset sikter altså på de som har danset noen år. Vi er avhengige av par på kurset. Vi er også avhengig av at det blir tilstrekkelig med påmeldte for å gjennomføre dette kurset. Kurset kan kombineres med tangokurs 22. og 23. april.

Søndagsmilonga blir på Håndverkeren 23. september kl 19:30 til 22:00. Det har lenge vært et ønske å få danse mer sentralt i Kristiansand. Storsalen er et flott danselokale i tilknytningen til utestedet Håndverkeren. Dette burde være et fantastisk sted for Milonga. Håpet at mange finner veien hit denne søndagen.

Medlemskap

Tangueros del Sur er en medlemsklubb.

Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår.

Pris: Ordinært medlem 350 kr, Student 200 kr, for nye medlemmer høstsemesteret kr.175,-Innmelding skjer med innbetaling på konto 3000 30 96269

se vedtekter

28. februar 2017 var det årsmøte i tangoklubben. Det ble der valgt nytt styre og arbeidsgruppe.

styre som ble valgt er: Svein Walle, Silje Martine Mikalsen, Carl Eric B. Vethal, og Jan Kristian Sæbø

øvrig referat blir lagt ut når det foreligger.


Styret vedtok 22/8 at tangoklubben leier Rosegården også på tirsdagene. Vi tenker mer "prosjektbruk" altså øve på spesielle ting, tematisere over noen ganger osv. Men klubben vil jobbe videre med program for disse dagene. Styret er da også åpen for innspill til hva vi skal benytte denne leietiden til. 

Det blir ikke klubbaktivitet før etter kurs med Sebastian ca.10 oktober. Dersom noen av medlemmene våre ønske å leie lokalet så tar vi kr,- 80 pr. time (evt 40,- pr person for begge timene dersom mer en 4). Dette gjelder altså bare de gange klubben ikke har aktivitet i rommet, og vi klarer å få det til med nøkler osv.

Lokalet er led tirsdager fra 20:00 til 22:00